Coaching / training

Programma Veerkracht

Stress en emoties zijn onderdeel van ons leven en als je er goed mee om kunt gaan zijn ze heel zinvol. Maar als je jezelf telkens verliest in emoties of als stress langdurig met je aan de haal gaat dan kost je dat veel energie, je kunt niet goed nadenken, reageren en communiceren en je weerbaarheid tegen ziekte wordt minder

Het Veerkracht Programma van HeartMath is een 1-op-1 methode voor mensen die met weinig tijdsinspanning willen werken aan meer balans en plezier in hun leven. Het is het gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten over hoe hart en hersenen samenwerken en hoe mensen hier invloed op kunnen uitoefenen om zich ontspannen en vitaal te voelen in alle omstandigheden.

In een eerste contact kun je jouw wensen en verwachtingen bespreken en krijg je een aanbod op maat. De mogelijkheden variĆ«ren van het op weg helpen om zelf met de Inner Balance Trainer of de emWave2 aan de slag te gaan tot 7 sessies waarin je systematisch de technieken oefent en gecoacht wordt om hartcoherentie eigen te maken. Naast face-to-face bijeenkomsten is telefonische coaching of online coaching mogelijk.