Hartwijs

Welkom op de website van Hartwijs. 

Als  trainingsacteur word ik ingeschakeld voor trainingen of tentamens om met rollenspellen bepaalde situaties na te bootsen. Ik simuleer dan een bepaalde gebeurtenis en reageer op het gedrag van de cursist/student. Graag wil ik de mensen de mogelijkheid bieden om ervarend te leren.

Als HeartMatch coach geef ik (individuele) trainingen voor volwassenen en kinderen met de HeartMath biofeeedbackmethode. Het maakt gebruikt van ademhalings- en concentratieoefeningen waarmee men een toestand van harmonie tussen hart en brein bereik de hartcoherentie wordt genoemd. Hiermee is o.a. stress doeltreffend te bestrijden. Je krijgt een programma aangeboden, toegespitst op de eisen van deze tijd: het is eenvoudig te leren, kost weinig tijd, is effectief en gebruikt moderne technologie ter ondersteuning.

Graag nodig ik je uit om verder te lezen over wie ik ben en wat ik doe. Ontdek wat Hartwijs voor jou of jouw organisatie kan betekenen maak nu een afspraak! Tijdens het persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en verwachtingen.