Over mij

Na mijn studie Personeel en Arbeid heb ik ongeveer 15 jaar gewerkt als P&O adviseur. In de afgelopen jaren heb ik dan ook veel ervaring opgedaan op het gebied van Personeel & Organisatie en mijzelf ontwikkeld tot een praktische, resultaatgerichte personeelsadviseur die streeft naar eenvoud en kwaliteit en balans tussen gevoel en verstand.

Ik ben gefascineerd geraakt door de werking van het emotionele brein in samenwerking met het hart en de effecten hiervan op de hele mens. Nadat ik in contact was gekomen met de HeartMath-methode was ik razend enthousiast. En wel zó enthousiast dat ik hiermee ook andere mensen wil helpen. Ik wil je later ervaren hoe je op zo;n eenvoudige en snelle manier grip krijgt op elke emotie - tijdens je werk, sport en privé - en je je bovendien een stuk vitaler voelt.

Inmiddels ben ik gelicenseerd HearthMath coach en bied ik via mijn praktijk hartcoherentieprogramma's aan. Want ik gun iedereen een wijs hart in balans! Het werken met HeartMath ervaar ik als een solide basis om letterlijk anders in het leven te staan.

In mijn werk vind ik het belangrijk om te kijken naar datgene waar wij samen aan kunnen werken, waarbij we niet alleen rationele overwegingen maken maar bovenal luisteren naar ons hart, hartwijsheid.